Rólunk

Rólunk

Smart Jobs – Megoldás a munka világában

A Smart Jobs Kft. azért jött létre, hogy a változó munkaerő-piaci helyzetekre minimális határidővel a leghatékonyabb megoldást nyújtsa ügyfelei részére.

Számunkra fontos, mind a partnerek, mind az álláskeresők elégedettsége, hisz e két szereplő találkozása és együttműködése jelentősen hozzájárul a vállalatok sikereihez.

Cégünk a hazai piac igényeihez igazodva, mindenekelőtt a megbízóink elvárásait megvalósítva nyújt HR szolgáltatásokat.

Hitvallásunk kulcs szava a MUNKAERŐ

Szolgáltatásainkat azoknak a cégeknek ajánljuk, akik szem előtt tartják a szakértelmet, illetve a megbízhatóságot és szeretnék humánerőforrás folyamataikat optimalizálni, stabilizálni.

Magas szintű szakmai felkészültséggel rendelkező, sok éves vállalati és tanácsadói tapasztalattal bíró munkatársaink által kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtunk, ezáltal felkészültek vagyunk partnereink törekvéseinek támogatására.

Küldetésünk, hogy megbízóinkat közelebb hozzuk az üzletileg elérhető legjobb megoldáshoz azzal, hogy a legmegfelelőbb emberre, legmegfelelőbb attitűdre, és legkiemelkedőbb szaktudásra helyezzük a hangsúlyt, mellyel hozzájárulunk a vállalatok eredményesebb működtetéséhez.

Egyéni igényeket figyelembevéve, személyre szabott HR megoldásokat is kínálunk kis- és közepes-, valamint nagyvállalatok részére.

Értékeink

Innovációs képesség: Új megközelítéseket, megoldásokat valósítunk meg a mindennapi munkánkban, hogy a változó munkaerő-piaci helyzetekre a legkiválóbb megoldásokat nyújtsuk.

Megbízhatóság: Az elvállalt feladatokat pontosan, gyorsan és kitűnő minőségben teljesítjük.

Csapatszellem: A siker legfőbb kulcsa a csapatmunka. Kollegáink szaktudásuk legjavát nyújtva, egymás képességeit erősítve növelik a HR folyamatok kivitelezésének hatékonyságát.

Elkötelezettség: Elkötelezettek vagyunk a kiemelkedő szintű szolgáltatás iránt. Magunkénak érezzük az előttünk álló feladatokat és az ezzel járó felelősségeket vállaljuk.

Ügyfélközpontúság: Olyan szolgáltatást nyújtunk, amelyet ténylegesen igényelnek megbízóink, amelyet szakképzett csapatunk révén érünk el úgy, hogy saját eredményességünket, megbízóink szemszögéből értékeljük.

Transzparencia: Valljuk és vállaljuk a törvényes foglalkoztatást és tisztességes piaci versenyt. Tiszta kommunikáció, gyors visszacsatolás, átlátható működés révén kölcsönös bizalomra és tiszteletre törekszünk dolgozóinkkal és megbízóinkkal szemben.

Etikus magatartás: Etikus magatartást tanúsítunk munkavállalóinkkal, megbízóinkkal, partnereinkkel munkahelyen belül és kívül egyaránt.