Referenciáink

Pénzügy

Pénzügy

Ahogy kivétel nélkül minden területen, úgy a banki és pénzügyi szektorban is kiváltképpen fontos a megbízható, szakértő munkaerő. A jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben versenyfutás zajlik a motivált, stratégiai gondolkodással bíró, felkészült, a szektorban nagy jövő előtt álló, vagy már tapasztalt munkaerő alkalmazása irányában. A Smart Jobs Kft. piacformáló hozzáállásának és tapasztalatának köszönhetően, rugalmassága okán nagy előnyt szerezve, multidimenzionális HR szolgáltatásokkal reagált és reagál a mindennapos munkaerőpiaci, ügyfelek részéről érkező igényekre.

A Smart Jobs Kft. szolgáltatáspalettáját idő-és energiahatékonyan kihasználva, a megbízói kéréseknek eleget téve, a banki, pénzügyi, számviteli területekre fókuszált igényeket is maradéktalanul, több éves szakértelemmel, piackövető, személyre és vállalatra szabott lehetőségekkel váltja értékes munkaerővé. A Smart Jobs Kft. a munkaerőpiaci helyzetekre proaktívan reagál, minimális határidővel, magasan képzett, dedikált tanácsadók és humánerőforrás szakemberek segítségével.

„Megoldás a munka világában” – ezt az egyszerű, ugyanakkor komplex gondolatot kivetítve végezzük hivatásunkat a mindennapok során, értékeinket vegyítve a szektorspecifikus szakértelemmel: legyen szó olyan, betöltést igénylő munkakörökről, mint a banki ügyintéző, pénzügyi és számviteli munkatárs vagy minimum 5-10 év tapasztalatot igénylő pénzügyi vezetői pozíció, innovációs képességeinket hatékonyan kihasználva új megközelítéseket, megoldásokat valósítunk meg.

Az ügyfeleinktől kapott visszajelzések egyöntetűen azt mutatják, a részletekre való gondos odafigyelés mellett az ügyfélközpontú gondolkodás az elégedettség alapja, amit a transzparens működés támogat: valljuk, hogy a tiszta kommunikáció, a gyors reakció és az átlátható működés a kölcsönös bizalom alapja, amely a HR területen egyértelműen elengedhetetlen. Ez az alapvetésünk, hozzáadott értékünk pedig a saját eredményességünk a megbízók szemszögéből történő értékelése.

A bank, pénzügy területeknél igazán helytálló kijelentés „az idő pénz” kifejezés, így a munkáltatói igényekhez alkalmazkodva a Smart Jobs Kft. a munkaerő-kölcsönzés, fejvadászat, munkaerő-közvetítés mellett try&hire, outsourcing, valamint outplacement szolgáltatásait is biztosítja ügyfelei részére. Hiszünk abban, hogy a munkaerőpiaci változásokkal együtt változunk mi is, így az adminisztratív jellegű munkaköröktől kezdve, a beszerzésen át, egészen az ügyfélszolgálati tevékenységek munkaerőjellegű támogatásáig tudásunk legjavát nyújtva vagyunk képesek maradandót alkotni.