Outsourcing

Outsourcing

Az outsourcing jó eszköz a gyorsabb és innovatívabb értékteremtéshez!

Több éves tudásunkkal és tapasztalatunkkal segítünk megvalósítani elképzeléseit és elérni céljait. Támogatjuk cége HR tevékenységét, javaslatokat adunk, elemzünk, tervezünk és kivitelezünk.

HR és munkaügyi feladatok átvállalása

Az Outsourcing szolgáltatásunk keretében a munkaügyi és HR tevékenységeket vállaljuk át Ügyfelünktől, hogy csak a fő tevékenységére kelljen koncentrálnia.

A Smart Jobs átvállalja Öntől egy aktuális projekt vagy állandó vállalati részleg teljes körű HR menedzselését, mely tevékenység nem tartozik a cég fő tevékenységének körébe, de ellátásuk szorosan kötődik ahhoz.

A kiszervezés egy speciális stratégia a saját dolgozói létszám racionalizálásában, bérköltség csökkentésében és a munkaerő gazdálkodási hatékonyság növelésében.

Az Outsourcing által munkatársait felszabadítja a napi operatív és adminisztrációs feladatok alól, mellyel lehetőséget biztosít a jövőbeli stratégiára való összpontosításra. Ezáltal a szervezete a kulcsfontosságú tevékenységekre tud koncentrálni, növelheti működésének hatékonyságát, időt és költséget takarít meg.

Egyedi igényeinek megfelelően magasan képzett, naprakész tudással rendelkező, az üzleti szférában gyakorlatot szerzett és megbízható munkatársaink rövidebb és hosszabb időszakra egyaránt áll rendelkezésére.

Humánerőforrás szolgáltatásaink:

  • Munkaerőkölcsönzés, amellyel átvállaljuk a munkaerő ellátást és az ezzel járó munkaügyi adminisztrációt. Biztosítjuk az elvárásoknak megfelelő kvalitásokkal rendelkező munkavállalókat és támogatjuk a szervezetbe történő beilleszkedést.
  • Toborzás és kiválasztási folyamatok teljes körű lebonyolítása. Az elvárásoknak megfelelő szempontok alapján, különböző kiválasztási módszerek alkalmazásával felkutatjuk és vezetőség részére bemutatjuk a legoptimálisabb attitűdű és kiváló szaktudású munkatársat.
  • Assessment Center által felmérjük a jelölt alkalmasságát, képességét a várható pozíció betöltéséhez.
  • HR tanácsadásunk során hatékony folyamatok kialakítását és bevezetését végezzük, amely segíti szervezete eredményességének növekedését.
  • Főbb tanácsadási területeink: szervezetfejlesztés, munkakör -értékelés és -elemzés, teljesítménymenedzsment kialakítása vagy továbbfejlesztése, juttatási rendszerek felülvizsgálata és fejlesztése, munkavállalói elégedettség felmérése, motiváció rendszer kialakítása és bevezetése.
  • Folyamatszabályozás keretén belül első lépésként feltérképezzük a munkafolyamatokat és értékelés után egységes szerkezetű folyamatleírásokat készítünk, amely alapján követhető lesz, hogy az egyes munkafolyamatok pontosan milyen lépésekből épülnek fel.
  • Bérszámfejtés és TB ügyintézés a hozzátartozó teljes körű munkaügyi adminisztrációval.