Munkaerő közvetítés

Munkaerő toborzás és szakszerű kiválasztás

Smart Jobs vállalja a Megbízó igényeinek megfelelő szakemberek toborzását, kiválasztását.

Szakmai felkészültségünk és speciális kiválasztási módszereink segítségével értékeljük és választjuk ki a Megbízó igényeinek leginkább megfelelő jelöltet, akire sikeres felvétel esetén garanciát vállalunk. Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk igénybe vételével időt és pénzt takaríthat meg a toborzás során, melynek köszönhetően erőforrásait teljes egészében fő tevékenységére fordíthatja.

Páciens koordinátor

Megfelelő ember a megfelelő helyre

A Smart Jobs Kft. szakemberei meghatározó iparágakban rendelkeznek sokéves kompetenciával és tapasztalattal, így kellő szakmai magabiztossággal állnak rendelkezésre különféle szektort érintő munkaerő-közvetítési és fejvadászati kihívások terén is.

Megbízóink számára szektor specifikus tudással rendelkező, több különféle üzleti tevékenységhez kapcsolódó ügyfél-projektek és pozíciók sikeres menedzselésben már tapasztalatot szerzett dedikált kapcsolattartót állítunk.

Munkatársaink nem csak a fejvadászat, a toborzás és kiválasztás lebonyolításában segítenek, tehát nemcsak potenciális jelölteket mutatnak be, nemcsak pozíciókat töltenek fel, hanem alaposan és körültekintően felmérik és szinergikusan kapcsolják a kiválasztás folyamatához a Megbízó cégének alapelveit,  céljait és rendszereit.

Uzemvezeto-smart-jobs-allashirdetes

Dedikált személyzeti tanácsadó

A cél, hogy tartós hozzáadott- értéket teremtsünk és hosszú távú kapcsolatot építsünk ki. Ebből adódóan a Smart Jobs HR szakembereinek az a célja, hogy értékes partnerévé és tanácsadójává váljon a Megbízó teljes szervezetének.

A szektor-specializációnkból adódóan a dedikált személyzeti tanácsadónk jelentős iparági tudással és ismeretekkel rendelkezik adott területen lévő pozíciók területén. Követi a konkrét szektorral kapcsolatos híreket, piaci trendeket és dinamikákat.

Tanácsadónk megérti a Megbízónk igényeit, tisztában van a szektor területén meghatározó technológiákkal, kapcsolódó jogszabályokkal és a funkcionális területek szakmai és gazdasági összefüggéseivel. Legyen szó akár állandó főállású, akár projekt-alapú munkaerőigényről, a Smart Jobs dedikált tanácsadója aktívan segíti Megbízóját abban, hogy megtalálja a lehetséges legjobb munkavállalót minden speciális területre.

Ugyfelkapcsolati-projekt-menedzser-tanacsado-allas-smart-jobs

Munkaerő közvetítés igényléséhez lépjen velünk kapcsolatba

Fontos szempont számunkra, hogy Megbízónk humán erőforrásokba történt befektetéseiből is a legtöbbet hozhassa ki.