Megbízóknak

Megbízóknak

A Smart Jobs határozottan rövid határidővel nyújt hatékony megoldást ügyfelei részére a változó munkaerő-piaci helyzetekben. Számunkra fontos mind a partnereink, mind az álláskeresők elégedettsége, hiszen e két szereplő találkozása és együttműködése jelentősen hozzájárul a vállalatok sikeréhez. A teljes körű HR szolgáltatásaink lehetővé teszik mindkét fél számára, hogy megtalálják számításaikat. A toborzás és munkaerő keresés mind időben, mind költségekben megterhelő kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok számára egyaránt. A munkavállalók válláról is nagy terhet vesz le, ha a munkáltatók keresik őket. Ebben segít a Smart Jobs, hogy a munkaerő kiválasztás gördülékennyé, hatékonnyá váljon.

Szolgáltatásaink közé tartozik a munkaerő közvetítés, munkaerő kölcsönzés. A dinamikusan bővülő munkaerő adatbázis, a gyors és hatékony előszűrési és HR folyamatok, a kiválasztás mind a munkáltatók előnyére válnak. A Smart Jobs az Ügyfél követelményeinek megfelelő jelölteket továbbítja, ezáltal is időt és pénzt takarít meg. Ez lehetővé teszi partnereinknek, hogy a számukra fontos üzleti tevékenységekre összpontosítsanak és ne kösse le erőforrásaikat a toborzás.

Hatékony támogatás

A Smart Jobs hatékonyan támogatja a gyorsan fejlődő iparágak munakerőigényeit is. Az új HR koncepciók, a rugalmas, ügyfél igényeihez kialakított toborzási folyamatok elősegítik partnereink bővülését. A Try and hire modell lehetőséget nyújt az induló vállalkozásoknak és meglévő vállalatoknak, hogy kipróbálják hogyan válik be a jelölt. A próbaidő leteltét követően eldönthetik, szeretnének-e együtt dolgozni a jelentkezővel, vagy a következő jelöltet választják.

Az outsourcing, azaz a cég bizonyos meglévő folyamatainak kiszervezése, segíthet, hogy a vállalkozás kevesebb teherrel birkózzon meg. Ez a modell tradicionálisan az ügyfélszolgálat kiszervezését jelenti, mivel ez sok munkaórát igénylő feladat, ami önmagában is nagy szakértelmet igényel. Az erre specializált contact center cégek számára fontos, hogy megbízható, szakértő munkavállalókat alkalmazzanak.

Az outplacement a munkavállalók számára segíti az új lehetőségek megtalálását. A megszűnő munkahely hatalmas nyomást jelent. A dolgozók elhelyezésében nagy segítséget nyújt egy megbízható munkaerő közvetítő, aki gyors és hatékony megoldást kínál. Rövid idő alatt új lehetőségek közül választhatnak a jelentkezők, és magasabb szintre emelhetik karrierjüket. A Smart Jobs a munkaerőpiaci szektor minden szereplőjének segít eligazodni a munka világában, és segít összekötni a kiváló munkáltatót és az ígéretes munkavállalót.