Referenciáink

Marketing

Marketing

Legyen szó junior vagy senior szintről, a marketing, média és PR a legvonzóbb területek közé tartoznak, hiszen a legtöbben a kreativitást, a gyors, platformspecifikus kommunikációt és a rendkívül gyors fejlődést társítják e szektorhoz. Ahány cég és szervezet, annyi megközelítése lehet, mind a marketing, mind a média használatának, kihasználásának – akad olyan kis-, közép-, vagy nagyvállalat, amelyik kevésbé használja ki a terület lehetőségeit, és akad olyan is, amelyik piacformáló, innovatív. Egyben azonban minden vállalat közös: a marketing, média, PR területek szakembereitől, munkavállalóitól, szabadúszóitól elvárják, hogy hozzáadott értéket biztosítsanak, kreativitásukkal, személyiségükkel pedig színesítsék a vállalati kultúrát, arculatot, a tevékenység gazdasági vonzatáról nem is beszélve.

A Smart Jobs Kft. kiemelkedő minőségű kapcsolatrendszerének köszönhetően a marketing, média és PR területeken is kimagasló HR szolgáltatásokat biztosít a leendő és meglévő ügyfelek részére. Az egyedi igények és elképzelések, a területtel még ismerkedő, vagy célorientált megbízók számára is rövid időn belül, minőségi HR, munkaügyi szolgáltatásokat tudunk nyújtani szakmailag elhivatott, felkészült, a piacon mély ismeretekkel rendelkező HR tanácsadóink segítségével. Akár a megfelelő munkaerő megtalálása, akár a munkafolyamatok elemzése a cél, a Smart Jobs Kft. széles körű humánerőforrás szolgáltatásai a teljes emberi erőforrásmenedzsment palettát lefedik: munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, try&hire, outplacement outsourcing, fejvadászat, csak hogy párat említsünk szolgáltatásaink közül.

A technológia és a piac fejlődésével az online marketing eszközök ismerete és magas fokú használata, a média átfogó stratégiai és kreatív megközelítése, a PR téma-és környezetérzékeny megközelítése mind-mind fontos ismérvei a kívánt munkaerőnek, a Smart Jobs Kft. pedig HR szolgáltatásainak köszönhetően tehermentesíti ügyfeleit a munkaerőre vonatkozó idő-és energiaráfordításról – lehetőséget biztosítunk a stratégiai összpontosításra, ezáltal a megbízó tud a kulcsfontosságú tevékenységeire koncentrálni, időt és költségeket megtakarítva.

Tisztában vagyunk a marketing, média, PR vállalatok és szakemberek részéről érkező igényeinek legapróbb elemeivel, a terület érzékenységével, ezért a trendeket olvasva, meghaladva alkottuk meg filozófiánkat: célunk, hogy megbízóinkat közelebb hozzuk az üzletileg elérhető legjobb megoldásokhoz, összekötve igényeiket az adott pozícióra legmegfelelőbb munkaerővel. A szabad vagy nyitott munkaerő és az ügyfelek elégedettsége a Smart Jobs Kft. számára a legfontosabb, hiszen e két szereplő találkozása és hatékony, eredményes együttműködése jelentősen hozzájárul a vállalatok sikeréhez, a piac erősödéséhez.

Korábbi, és jelenlegi partnereinktől kapott visszajelzések szerint igazoljuk papírra vetett értékeinket a gyakorlatban is, így például az adminisztratív, pénzügyi, munkaügyi, sales területeken is garantáljuk, hogy HR szolgáltatásaink minősége önmagáért beszél. Több éves piaci jelenlétünk igazolja az ügyfélközpontú hozzáállást és szakértői szemléletet, amelyet munkafolyamataink minden elemében értékeinkkel párhuzamosan közvetítünk.