Smart Jobs

Jelentkezés munkaerő adatbázisunkba

Munkaerő adatbázis - Smart Jobs

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Mobiltelefonszám (kötelező)

Település (kötelező)

Legmagasabb iskolai végzettség (kötelező)

Legmagasabb iskolai végzettség szakiránya

Nyelvismeret

Önéletrajz-feltöltés

Elolvastam az adatkezelési tájékoztatót
és elfogadom a feltételeket.

A modern gazdaság számos ágazatában versengenek a munkáltatók a legjobb jelöltekért. Az adminisztráció, a banki szektor, a biztosító cégek éppúgy keresik a szakértőket, mint az egészségügy vagy az építőipar szereplői, nem beszélve a vendéglátásról. A munkavállaló válláról nagy terhet vesz le, ha a cégek keresik őt. Ebben nagy segíthet jelent egy regisztráció a Smart Jobs munkaerő-adatbázisába, amely gyorsan és könnyedén elvégezhető. A nemzetközi nagyvállalatok és a kisvállalkozások egyaránt igénybe veszik az adatbázisok szolgáltatásait. Egy-egy pozíció betöltését megelőzően akár több száz jelöltet is meghallgatnak a toborzók, hogy a legjobb szakértőre találjanak, így mindenképpen előnnyel jár, ha a munkakereső tagja egy-egy munkaerő-adatbázisnak. Fontos a sikerhez az egyszerű, letisztult, de mégis figyelemre méltó önéletrajz, és az azt követő, jól sikerült állásinterjú. Készítsünk CV-t a legfontosabb szempontok szerint, és töltsük fel a Smart Jobs munkaerő adatbázisába, hogy előnnyel indulhassunk a munkaerőpiacon.

Minden fontos adatot adjunk meg, például a legtöbb helyen a jogosítvány megléte döntő tényező lehet, ahogy a korábbi munkahelyeink is kiemelten fontosak. A szakmai tapasztalat gyakran feltétel a jelentkezéshez, ezért röviden és pontosan meg kell határozni mind a tapasztalat időtartamát, mind az elvégzett feladatok rövid összefoglalását, kulcsszavak használatával. Bármilyen szektorban kívánunk elhelyezkedni, ma már elengedhetetlen a nyelvismeret. Felsővezetőként, cégvezetőként elengedhetetlen a folyékony nyelvtudás megléte. Az önéletrajzban tüntessük fel az általunk beszélt nyelveket, elsősorban azokat, amelyekben tárgyalóképesek vagyunk. Néhány álláslehetőséghez ugyan felsőfokú nyelvtudás kell, néhány esetben azonban alapszintű is elegendő, ezeket a legtöbb esetben jelzik a hirdetésekben, a nyelvtudás szintje részünkről, ha bizonytalanok lennénk, online felületeken akár ingyenesen is elérhetők. Napjainkban az angol nyelv ismerete szükséges leginkább, ám hatalmas előnyt jelent minden idegen nyelv, legyen szó német, francia, spanyol, vagy akár az oroszról a példa kedvéért.

Az általunk elérhető munkalehetőségeket azonban nem kizárólag a nyelvismeret szabja meg. A szakmai tudás, a tapasztalat, a végzettség egyaránt fontos tényező. A főiskolai vagy egyetemi végzettség is segít megnyitni előttünk a munkaerőpiac kapuit. A szakmai végzettség szintén nagyon előnyös, a képzett szakemberek iránti hatalmas kereslet miatt. A jelentkezést követően az adatbázisba kerülő CV eljut azokhoz a cégekhez, akik számára az adott jelentkező megfelelhet, ezért is fontos, hogy jól meghatározott önéletrajzzal lépjünk a munkaerőpiacra. A munkakereső a folyamat következő lépéseként értesítést kap, ha bekerül a kiválasztási folyamatba, és időpontot egyeztetnek vele az állásinterjúra. Fontos az első benyomás, ezért készüljünk fel alaposan, megjelenésünk legyen ápolt, és elegáns, de nem kihívó. Nézzünk utána a számunkra elérhető felületeken, vagy kérdezzük meg a szakértő humánerőforrás tanácsadókat, hogy területspecifikusan milyen sajátosságokra számíthatunk biztosan, és melyekre feltehetőleg.