Referenciáink

IT / Informatika

IT / Informatika

Napjaink egyik, humánerőforrás-ellátás szempontból kihívást jelentő szektora az IT / informatika. Az IT asszisztensi pozíciótól kezdve, az adatbiztonsági szakértőn vagy programozón át, a rendszerfejlesztőig, nagy szükség mutatkozik a piacképes, rendszerszemléletű munkaerőre, legyen szó kis-, közép-, vagy nagyvállalatról. A számítástechnika, információtechnológia munkaerő szempontjából változatos kihívásokat ígérő szektorok, a vállalati igényeknek megfelelő munkavállaló megtalálása azonban energiaigényes lehet, akár junior, akár több év tapasztalattal rendelkező senior munkaerőről van szó. A Smart Jobs Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik az IT/Informatika területeken tevékenységet végző vagy egész egyszerűen az információtechnológiai folyamatokat akár alapszinten is alkalmazó cégek munkaerő igényeire formált és formálható szolgáltatásaival.

Az IT/Informatika piaca, technológiája folyamatosan fejlődik, a vállalatok igényeit pedig a változáskövető, pontos és jó teherbírású munkaerő tudja kielégíteni – az informatika területén óriási a verseny, a Smart Jobs Kft. pedig az egyedi igényeknek megfelelően, minimális határidővel képes a leghatékonyabb megoldást nyújtva biztosítani a kéréseknek megfelelő megoldásokat. A képzett informatikai munkavállaló az üzletmenet-folytonosság egyik kiemelkedően fontos pontja, a Smart Jobs Kft. ennek megfelelően elkötelezetten és ügyfélközpontúan nyújtja HR szolgáltatásait ügyfelei számára.

Szakképzett csapatunk révén erősségünk, hogy saját eredményességünket a megbízóink szemszögéből értékeljük, működésünk pedig, ahogyan az elvárható egy minőségi szolgáltatásokat nyújtó munkaerőforrás profilú cégtől, transzparens: tudjuk, hogy a jelenlegi munkaerőpiaci helyzet mellett a tiszta és gyors kommunikáció a kulcs, az átlátható és érthető folyamatok pedig segítenek az ügyfelek emberi erőforrásfeladatok megértésében, azok implementálásában.

Legyen szó munkaerő-közvetítésről, munkaerő-kölcsönzésről, fejvadászatról, try&hire, outplacement vagy outsourcing, tanácsadói szolgáltatásokról, elkötelezettek vagyunk a minőségi munkavégzés és az ügyfeleink igényeinek megvalósítása irányában. Az IT/Informatikai munkakörök betöltése kulcsfontosságú, hiszen üzletszerző hatása lehet, a piacon óriási a verseny a megfelelő munkaerőért – a precíz, pontos, elemző elme megléte elengedhetetlen, a Smart Jobs Kft. pedig vállalja, hogy megtalálja a megfelelő személyt az adott feladatkörhöz – a megfelelés pedig nemcsak az igényelt kompetenciák meglétét jelenti, hiszünk abban, hogy legalább ennyire fontos, hogy a megfelelő személyiségjegyekkel még inkább eredményesebbek lehessenek a munkaerőigénylő ügyfelek, mérettől, szektortól és víziótól függetlenül.