Referenciáink

HR, munkaügy

HR, munkaügy

HR Business Partner, HR Generalista, Recruiter, Researcher, HR adminisztrátor, HR gyakornok, munkaügyi ügyintéző, tanácsadó, munkaügyi koordinátor, fejvadász, szervezetpszichológus – a lista közel sem teljes, azonban ahány szervezet és szektor, annyi megközelítése és szolgáltatásfilozófiája lehet a HR szolgáltatásoknak, munkaügyi folyamatoknak, a pozíciók számáról és elágazásairól, átfedéseiről nem is beszélve. A mindenkori változó piaci helyzetekre reagálva a Smart Jobs Kft. azért jött létre, hogy utat mutasson a HR szolgáltatások területein, a legváltozatosabb igényekre reagálva idő-és energiatakarékosan.

A szakértelem és rugalmasság a HR, munkaügy szektorban elengedhetetlen, a sémakövető gondolkodás pedig nem előremutató – egyedi igényeknek eleget téve, nagy odafigyeléssel, mégis hatékonyan végezzük munkánkat nap mint nap, hiszen a Smart Jobs Kft. emberi erőforrás szolgáltatásai értékteremtők, szektortól, cégkultúrától, vállalati elvárásoktól függetlenül. „A megfelelő munkaerőt a megfelelő helyre” – akár egyszerre optimalizálva és stabilizálva a humánerőforrás folyamatokat, hiszen tudjuk, magas fokú szakmai felkészültséggel és a sok éves vállalati és tanácsadói tapasztalattal a vállalati HR és munkaügyi folyamatok, a munkaerőre vonatkozó elvárások kivétel nélkül teljesíthetők.

Legyen szó munkaerő-közvetítésről, munkaerő-kölcsönzésről, try&hire, outplacement vagy outsourcing szolgáltatásokról, elkötelezettek vagyunk a minőségi munkavégzés és az ügyfeleink igényeinek megvalósítása kapcsán. Dedikált kapcsolattartóink tudják, hogy minden, emberi erőforrásra vonatkozó tevékenység alapja a bizalom, ahogy azzal is tisztában vannak, hogy a megfelelő személyek kiválasztása, továbbképzése, szakmai támogatása, a HR és munkaügyi területek szolgáltatástámogató fejlesztése kulcsfontosságú a vállalkozások számára.

Hisszük, és a tapasztalat is azt mutatja, hogy a megfelelő megoldások a munkaerő világában rövid időn belül is kivitelezhetők magas hatékonysággal, a Smart Jobs Kft. pedig az ideális munkaerő megtalálását időtakarékosan, garanciával vállalja. Speciális felkészültségünk és kiválasztási, szervezetfejlesztő módszereink segítségével állunk leendő és jelenlegi ügyfeleink rendelkezésére, képzett munkatársaink mellett pedig hatékonyan ötvözve az innovatív HR szolgáltatások elemeit. Tanácsadásaink során hasznos tapasztalatokkal látjuk el ügyfeleinket, feltérképezve a korábbi folyamatokat, erősségeket és javítandó, fejlesztendő területeket – hisszük, hogy a sikeres humánerőforrás terület nyújt megfelelő alapot, bármely szektor képviselőjének számára, függetlenül a vállalkozás méretétől – a Smart Jobs Kft. tehát a megoldás a munka világában.