Referenciáink

Gyártás, termelés

Gyártás, termelés

A legapróbb és legegyszerűbb elemektől kezdődően a komplex csúcstechnológiáig – a gyártás, termelés, ipar területeken is elengedhetetlenül fontos a munkavállalók részéről elhivatottság, a tökéletességre törekvés, valamint a rendszerben történő gondolkodás. Az alkotóelemek létrehozásától egészen a késztermékek komplex egységének összeállításáig, vagy a munkafolyamatok egyéb támogatásánál elvárható, hogy a legnagyobb odafigyelés és szakmai, műszaki affinitás, pontosság jellemezze a folyamatokat, amelyek mögött mindig a jól felkészített szakember, a munkaerő a kulcs.

A Smart Jobs Kft. HR szolgáltatásai segítségével akár a gyártás, termelés, ipar területeken, akár bármely más szektorban is minőség, a megfelelő munkaerő idő-és energiatakarékos elérése, alkalmazása az általánosan elvárható eredmény. Az ügyfelek igényei szerint, koncentráltan, a Smart Jobs Kft. értékeit figyelembe véve, azokat a folyamatokba implementálva elérhető a megfelelő munkaerő, szolgáltatás. Legyen az munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, fejvadászat, try&hire, outsourcing vagy outplacement, dedikált, szakértő kapcsolattartóink, emberi erőforrás tanácsadóink megbízható szakemberekként állnak a legkülönbözőbb humánerőforrás igényekkel rendelkező cégek, vállalatok rendelkezésére.

Emberi erőforrás szolgáltatásaink lépést tartanak az aktuális munkaerőpiaci igényekkel, a mindenkori technológiai felkészültségünk pedig innovációs képességünk egyik kulcsfontosságú összetevője: új megközelítéseket, személyre és cégre szabott szolgáltatásokat valósítunk meg a munkafolyamataink legapróbb egységeiben is, akár megelőzve, akár azonnal reagálva a változó munkaerőpiaci helyzetekre. A HR szolgáltatásokat nyújtó cégek egyértelmű alapértékei közé tartozik a megbízhatóság, és ez nincs másképpen a Smart Jobs Kft. esetében sem – azonban a pontosság, gyorsaság és a minőség mellé az egyedi folyamatmenedzsment párosul, amely nem merül ki a projektalapú gondolkodásnál.

A toborzáson túl a megtartás is legalább annyira égető fontosságú HR szolgáltatási elem, kiváltképpen a gyártás, termelés, ipar területeken, ahol a Smart Jobs Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik. A legkülönbözőbb pozíciókban, legyen az lean mérnök, gépbeállító, termelését felelős egyéb munkatárs, a Smart Jobs Kft. csapata a humánerőforrás folyamatokat többéves vállalati és tanácsadói tapasztalattal látja el, fókuszban a hatékonyságjavulással, a vállalati eredményorientáltság figyelembevételével. Minden, e szektorokban tevékenységet folytató cég kulcsfontosságú elemei a technológiai háttér, valamint a termelékenységnövelő, felkészült munkaerő, amelynek megtalálásában, koordinálásában széles spektrumban nyújt támogatást a Smart Jobs Kft.