Referenciáink

Értékesítés

Értékesítés

Az értékesítés és kereskedelem területeken alkalmazható módszerek és megoldások hazai és nemzetközi tendenciái azt mutatják, a piac elemzése és az új értékesítői és kereskedelmi eszközök saját profilra és igényekre szabása elengedhetetlen a jelenlegi versenyhelyzetben. A változásokra érzékeny, proaktív cégek tudják, a kulcs a megfelelő folyamatoptimalizációban, a piacismeretben, és a megfelelően kiválasztott munkaerőben, munkafolyamatokban rejlik. A fejlett problémamegoldó képesség, rendszerben való gondolkodás, vagy az úgynevezett sales-attitűd elengedhetetlen, azonban a megfelelő munkaerő megtalálása, majd szervezetbe építése időigényes feladat lehet.

A Smart Jobs Kft. tanácsadói innovatív és megbízható, elkötelezett szakemberek, akik tudják, mennyire fontos a HR szolgáltatások világában a minőségi, és az ügyfél igényeire specializált emberi erőforrás-szolgáltatás biztosítása. Cégünk megbízhatósága és széles szolgáltatáspalettája a kulcs a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetben, hiszen az igényeket személyre és cégre szabottan, pontosan, gyorsan és kitűnő minőségben teljesítjük, folyamataink mögött pedig a piacon szinte egyedülálló csapatszellem húzódik meg: a Smart Jobs Kft. sikerének legfőbb mozgatórugója a kollégák multidimenzionális szaktudása, amely mögött az egymás képességeinek erősítése nyújt támaszt a HR folyamatok kivitelezése során.

Értékesítés és kereskedelem esetében a meghirdetett állások és az álláskeresők számadatait figyelembe véve elmondható, a szektor sokrétű munkalehetőséget kínál, folyamatosan fejlődik a legkülönbözőbb területeken: beszerzés, kereskedelmi asszisztencia, értékesítési tanácsadás, key account management, csak hogy párat említsünk. A Smart Jobs Kft. az ügyfelek igényeire szabva több szolgáltatást is nyújt, akár kombináltan, így a munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, fejvadászat, outsourcing, try&hire vagy outplacement lehetőségeket kihasználva az ügyfelek komplex, gyors és innovatív értékteremtéshez részesei lehetnek szolgáltatásaink által.

Szaktudásunk és szektorokon átívelő tapasztalataink maximális kihasználásával segítünk megvalósítani az ügyfelek elképzeléseit, céljait, és ahogy az értékesítés, kereskedelem területein, úgy, a példa kedvéért a marketing, média, PR, vagy gyártás, termelés szektorokban is a több szintű látásmód, és eredményesség a kulcs. Szolgáltatásaink egyediségét mutatja, hogy szektortól függetlenül támogatjuk a cégek HR tevékenységét, így több éves HR szolgáltatásokat felölelő tapasztalatainkat hasznosítva javaslatokat adunk, folyamatelemzést készítünk, tervezünk – és mindezek mellett, után, kivitelezünk, így a folyamat nulladik pontjából az utolsóig a Smart Jobs Kft. képes eleget tenni a mindenkori munkaerőpiaci helyzet által támasztott elvárásoknak.