Referenciáink

Beszerzés

Beszerzés

A cégek optimális működéséhez szükséges anyagok, berendezések, szolgáltatások biztosítása elengedhetetlen alkotóelem, a folyamatos fejlődés igénye pedig megköveteli a beszerzés, logisztika területekre vonatkozóan a megfelelő munkaerő jelenlétét. A Smart Jobs Kft. időt és anyagi erőforrást megtakarítva reagál a munkaerőpiaci változásokra, figyelembe véve az ügyfelek, megbízók mindenkori igényeit.

A beszerzés és logisztika területeken mindennél fontosabb a hatékonyság, az optimális minőségmegtartás, a költségminimalizálás, és a folyamatos kooperáció a kapcsolódó termelési, szervezeti egységekkel – ennek következtében a megfelelő, magabiztos, magas folyamatkoordinációs képességekkel, és a szektorhoz társítható egyéb kompetenciákkal rendelkező jelöltek előszűrése, kiválasztása kulcsfontosságú egy cég életében. A Smart Jobs Kft. több éves tapasztalatának köszönhetően a leghatékonyabb megoldást nyújtja ügyfelei részére, elvárásaikat megvalósítva a HR szolgáltatások területén.

Tudjuk, hogy azok a cégek, amelyek a fejlődést tudatosan szem előtt tartják, azonban időt és energiát szeretnének megtakarítani, HR szolgáltatásainkat választják – a Smart Jobs Kft. szakmailag magasan képzett, több szektorban is helytálló humánerőforrás tanácsadói szem előtt tartják a szakértelmet, megbízhatóságot, és tudják, hogyan érdemes megközelíteni az ügyfelek számára elsőre talán megoldhatatlannak tűnő emberi erőforrásra vonatkozó feladatokat. Az ügyfelek részére a Smart Jobs Kft. ennél fogva, gyakorlatilag a piacon az egyik legoptimálisabban tehermentesíti és támogatja a vállalatokat, amíg azok foglalkozhatnak az egyéb stratégiai, operatív tevékenységeikkel.

Legyen szó munkaerő-közvetítésről, munkaerő-kölcsönzésről, try&hire, outplacement vagy outsourcing szolgáltatásokról, elkötelezettek vagyunk a minőségi munkavégzés és az ügyfeleink igényeinek megvalósítása kapcsán. Dedikált kapcsolattartóink tudják, hogy minden, emberi erőforrásra vonatkozó tevékenység alapja a bizalom, ahogy azzal is tisztában vannak, hogy a megfelelő személyek kiválasztása, akár beszerzési, akár logisztikai, vagy bármely más területeken kulcsfontosságú a vállalkozások számára.

Az ideális, felkészített és megbízható jelölt útja új pozíciójáig szektortól függetlenül lehet egyszerű, és célorientált: a Smart Jobs Kft. csapata képes kimagasló hatékonysággal meghatározni az emberi erőforrás igényekhez és elképzelésekhez mérten a legoptimálisabb technikákat, a munkakör, szituáció ismérvei alapján. Szolgáltatásaink során ügyfeleink komplex és megbízható folyamatokat, majd eredményeket várnak el, a Smart Jobs Kft. munkatársai pedig pontosan, gyorsan, kimagasló minőségben teljesítik a felmerülő igényeket.