Referenciáink

Adminisztráció

Adminisztráció

Legyen szó mikrovállalkozásról, vagy több tízezer főt számláló multinacionális világcégről, az adminisztrációs felelősségek egyaránt meghatározó fontossággal bírnak. A mindennapi üzletvitel támogatására, a kitűzött célok elérésére ezért naprakész, pontos, jó szervezőkészségű asszisztenciára van szükség, amely megtalálásában a Smart Jobs Kft. több éves, releváns tapasztalattal bír. Az adott szervezeti szinteken mindennapos a döntéshozatal, a kevésbé komplex, egyszerűen kivitelezhető feladatoktól kezdve, egészen a top-level stratégiai döntéshozatalok adminisztratív támogatásáig, szektortól függetlenül, a megfelelő munkatárs megtalálása energia-és időigényes feladat.

HR szolgáltatásainkat az ideális munkaerő képességeit szervezetspecifikusan figyelembe véve, rövid időn belül, hatékonyan, és garanciával nyújtjuk a felmerülő igényeknek megfelelően. A Smart Jobs Kft. megbízói részére széles körű szolgáltatáspalettával járul hozzá a sikeres együttműködéshez, felmérve és figyelembe véve az adott vállalat alapértékeit, céljait, folyamatait és rendszereit. A Smart Jobs Kft. nemcsak a fejvadászat, toborzás, kiválasztás lebonyolításában nyújt segítő kezet, de több éves tapasztalaton alapuló, rendkívül piacérzékeny humánerőforrás eszköztárat is ad szoltáltatásaiba foglaltan, így például a dedikált kapcsolattartót, vagy a szakmai, szektorfüggetlen magabiztosságot. Függetlenül attól, hogy a szervezeti sémába pályakezdő munkavállaló, vagy több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkaerő alkalmazása a cél, a Smart Jobs Kft. humánerőforrás tanácsadói szakmailag felkészülten járulnak hozzá a megbízó cég folyamatainak optimalizálásához, stabilizálásához, a munkaerő specifikus megszólításával.

Az adminisztratív, asszisztenciát igénylő munkakörök, összefoglaló néven irodai munkák, HR szolgáltatásai során értékeinket változatos módon, a megbízó által meghatározott célokra fókuszálva hasznosítjuk: minden munkakörre időtakarékosan, egyenként vizsgáljuk meg a potenciális lehetőségeket, például, milyen személyes és szakmai kompetenciával szükséges rendelkeznie az ideális pályázónak. Az így felmért kompetenciákhoz a Smart Jobs Kft. szakértő csapata hozzárendeli azokat a kiválasztási folyamatokat, a megbízóval egyeztetett módon, amelyekkel a leghatékonyabban és legmegbízhatóbban optimális eredményt érhetnek el.

A munkaerő-kölcsönzés, fejvadászat, munkaerő-közvetítés mellett try&hire, outsourcing, valamint outplacement szolgáltatásaink is rendelkezésre állnak ügyfeleink részére, így az adott munkakör betöltésére, átalakítására, legyen az irodai munka, vagy bármely egyéb területen (pénzügy, ügyfélszolgálat, értékesítés stb.), eredményesen és hatékonyan, a megfelelő szakmai módszerekkel szervezzük a megbízók részére az ideális munkaerőt.